Μοναδικές Ταξιδιωτικές
Εμπειρίες

Γνωρίστε μας

Το BELEON TOURS by LUXURY TRAVEL DMC, είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ελλάδα για τον εισερχόμενο, εγχώριο και εξερχόμενο τουρισμό, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική τουριστική αγορά από το 2003.

Το ταξιδιωτικό γραφείο εξειδικεύεται στην οργάνωση εκδρομών και παροχής υπηρεσιών περιπετειώδη τουρισμού με μια μικρή δόση πολυτέλειας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας τις καλύτερες συμφωνίες και συνεργασίες. Χάρη στα αξιόλογα μέλη μας δημιουργούμε μοναδικά και πρωτοπόρα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, εξερευνώντας τις άγνωστες γωνιές της Ρωσίας, τις χώρες του Καυκάσου( Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν), την Κεντρική Ασία (Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν, Καζακστάν, Τουρκμενιστάν και Τατζικιστάν), τις χώρες της Βαλτικής ( Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία), αλλά και δημιουργώντας αποστολές στα άγνωστα μονοπάτια της Ινδίας, του Θιβέτ, του Νεπάλ και του Μπουτάν. Επιπλέον, χάρη στους αξιόπιστους συνεργάτες μας επεκτείνουμε τα ταξίδια μας σε όλες τις ηπείρους, στοχεύοντας περισσότερο στην Λατινική Αμερική και Αφρική.

Είμαστε μια ομάδα παθιασμένων επαγγελματιών που πιστεύουν στην επιτυχία κάνοντας αυτό που αγαπάμε και αγαπώντας αυτό που κάνουμε.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από αξιόλογους επαγγελματίες, που είναι αφοσιωμένοι στις αξίες μας, εργάζονται σε συνεργασία, έχουν στόχους για προσωπική πρόοδο και εστιάζουν στη μάθηση και στη δημιουργική σκέψη. Ως εκ τούτου, η εταιρεία επωφελείται από ένα καλό περιβάλλον συνεργασίας, το οποίο συμβάλλει στη συνεχή δημιουργία νέων προορισμών και μοναδικών ταξιδιών.  

Στο BELEON TOURS πιστεύουμε ότι η μάθηση έχει τη δύναμη να εμπνέει, να μεταμορφώνει και να λυτρώνει. Ένας ηθικός πυρήνας στηρίζει αυτή την απλή, αλλά και εγκάρδια φιλοσοφία. Εκτιμούμε την ειλικρίνεια, καλλιεργούμε την ελπίδα και πιστεύουμε πραγματικά ότι κάθε άτομο έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει θετικά τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Η φιλοσοφία μας​

Δημιουργούμε και σχεδιάζουμε πρωτοπόρα και μοναδικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας υπ’οψιν τις επιθυμίες του κάθε ταξιδιώτη. Εξερευνούμε και ανακαλύπτουμε σε όλες τις Ηπείρους, μοναδικά τοπία, αυτόχθονες φυλές, πρωτόγονους πολιτισμούς, απίστευτα ήθη και έθιμα πριν αυτά εξαφανιστούν. Αναζητάμε τις πιο αυθεντικές βιωματικές εμπειρίες για τους ταξιδιώτες μας και τους χαρίζουμε μοναδικές στιγμές και πρωτοπόρες εξερευνήσεις.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να ενθαρρύνουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στην τουριστική βιομηχανία και να γίνουμε εταιρεία αναφοράς για τους ταξιδιώτες και τους συνεργάτες που αναζητούν μοναδικές, δραστήριες και βιώσιμες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Υπηρεσίες

Εξατομικευμένες εκδρομές

Θρησκευτικές περιηγήσεις

Γαστρονομικές περιηγήσεις

Περιπετειώδης τουρισμός

Συνδυασμένες περιηγήσεις (2 ή 3 χώρες)

Περιηγήσεις ψυχαγωγίας

Αποστολές στα άγνωστα μονοπάτια του κόσμου

Διαμονή σε ξενοδοχεία διαφόρων κατηγοριών σε όλο τον κόσμο

Διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων και συνεδρίων

Υπηρεσίες επαγγελματία ξεναγού – διερμηνέα σε όλο τον κόσμο

Υπηρεσίες μεταφοράς και ξεναγήσεων

Ανακαλύψτε τους πιο
διάσημους προορισμούς!